Šifra izdelka: 5726
Cena z DDV:Nož za kruh
Kat. št: 0632
Vrsta jekla MOVA steel
Tip ročaja POLIOKSIMETILEN
Debelina rezila 3 mm
Dolžina rezila 210 mm
Skupna dolžina (mm) 0
Kovani nož za kruh s črnim ročajem 21 cm
Rezilo tega noža je izdelano iz nerjavečega jekla + molibden vanadija, z odličnimi lastnostmi, visoko zmogljivostjo in vzdržljivostjo.
POM ročaj zagotavlja visoko odpornost na udarce, togost in trdoto.
Za serijo München so značilni kovani noži s kvadratnim obročkom, to so tisti, ki so izdelani iz enega kosa, to pomeni, da so rezilo, obroček in zanka iz istega kosa in so kovani iz okrogle palice, ki je Segreje se in stisne, da nastane krogla. Izstopa po svoji vzdržljivosti na robu, popolnem ravnotežju in zelo odpornem ročaju ter ergonomski in higienski obliki.
Vse naše nože ročno nabrusijo naši mojstri izdelovalci nožev.
Noži s certifikatom za živilske sisteme HACCP (analiza nevarnosti in kritične kontrolne točke). Barva ročaja razlikuje živila, ki jih režemo, da preprečimo navzkrižno kontaminacijo, do katere lahko pride v kuhinjah, in zagotovimo večji higiensko-sanitarni nadzor.
Nasveti za vzdrževanje
Če želite podaljšati življenjsko dobo nožev in jih ohraniti v dobrem stanju, vam Martínez & Gascon svetuje, da upoštevate naslednje nasvete za vzdrževanje:
Nože takoj po uporabi operite z nevtralnim detergentom in jih osušite z mehko, vpojno krpo.
Ne uporabljajte detergentov z belilom ali klorom, ki poškodujejo prvotni sijaj jekla.
Izogibajte se uporabi čistilnih blazinic, ki lahko opraskajo nože.
Nože postavite v pomivalni stroj tako, da so rezila obrnjena navzdol in ločena od ostalega jedilnega pribora, da preprečite drgnjenje.
Izogibajte se, da bi noži dolgo časa bili potopljeni v vodo.